Interim Services

Basico-interim-services-konsulent-assistance

Interim Services

Har du et akut behov og mangler en interimkonsulent til at løse en opgave? I Basico leverer vi interimsassistance, der hjælper din virksomhed med at nå jeres ønskede mål, når du har brug for en midlertidig ressource.

Søger du en interim konsulent?

En opsigelse eller sygemelding kommer aldrig på et bekvemt tidspunkt. Derfor kan en interim løsning skaber ro i organisationen og sikrer, at intet bliver tabt på gulvet i den periode, hvor du ellers ville have haft et øget opgavepres i dit team. 

 

Så allierer du dig med os, kan vores interim konsulenter træde til i forbindelse med spidsbelastninger, ekstraordinære situationer og opgaver eller som projektressource. Og vi tør godt garantere, at de hurtigt er inde i opgaverne, så du får en driftssikker løsning. 

Den bedste interim løsning til din opgave

I Basico har vi leveret værdiskabende interim services siden 2004, og vi er eksperter i at sætte os ind i din virksomheds behov og i at sikre du får den rigtige interim løsning til opgaven. Det kan vi, fordi vi trækker på mange års erfaring og faglighed, der hjælper os når vi skal vurdere, hvilken af vores mange interim konsulenter der har de rette kompetencer til at løse opgaven i netop din virksomhed. 

 

Med andre ord er vores interim konsulenter nøje udvalgt for at sikre, at de har den kombination af praktisk erfaring, faglige kompetencer og personlige egenskaber, der kan understøtte dig og dit team bedst muligt. 

Interim Services

I Basico leverer vi interim assistance, der hjælper din virksomhed med at nå jeres ønskede mål, når du har brug for en midlertidig ressource.   

Lige fra driftsopgaver, projektdeltagelse og specialistviden til komplicerede interim løsninger inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services og People & Payroll Services.

 

Så har du en rolle som:

  • Controller
  • CFO
  • ERP-projektleder
  • FP&A- eller BI-specialist
  • Jurist
  • Lønspecialist eller HR-chef
  • eller noget niende til låns i din supportfunktion?

 Så har vi dygtige interim konsulenter klar til at varetage rollen med samme engagement og ansvarlighed, som hvis det var deres egen – lige så længe, du har behov for det. 

Vi styrker din forretning gennem erfarne konsulenter.

Kontakt os

Hvad får du med en interim assistance fra Basico? 

Erfarne interim konsulenter 

Når du vælger en interim løsning fra Basico, bliver dit team og din organisation supporteret af en erfaren interim konsulent, der kender begge sider af bordet. Det betyder, at vedkommende både trækker på erfaring fra flere år som konsulent og fra en lignende intern rolle, der minder om den de varetager i din virksomhed.

 

En objektiv sparringspartner 

Vi går altid ind i en interim assistance for at stoppe igen, og derfor tænker vi interimsopgaverne som projekter. Vi overtager ofte en opgave uden dokumentation og overlevering, men før vores interim konsulenter går ind i en interimsopgave, sætter vi os grundigt ind i, hvad din virksomheds behov er, og hvorfor det er opstået – og sammen med dig definerer vi klare succeskriterier for vores løsning af opgaven.

 

Perspektiv på både drift og optimeringspotentiale 

Vores interim assistance har afsæt i vores leverancemodel, der ofte inddeler løsningen i tre faser, hvor slutmålet er at levere driften retur til dig efter vi dels har mødt dit midlertidige behov, dels har optimeret processerne og leverancerne vedr. driftsopgaverne. 

Når vi begynder på en interim løsning, indledes den første fase, hvor vi leverer ’as is’. Det betyder, at vores konsulenter går ind og aflaster din organisation fra dag ét ved at løfte opgaverne i dit nuværende drifts- og udviklings-setup. 

Derefter overgår vi hurtigt til næste fase, hvor vi fortsat fokuserer på at levere på ’as is’, men også går ind og finder og realiserer optimeringspotentialerne efter nærmere aftale med dig. Vi sørger for at holde dig ajour undervejs gennem løbende statusrapporteringer, så du hele tiden ved, hvor langt vi er med de forskellige leverancer, og hvilke observationer vi gør os. 

Når vi går ind i interimsopgavens sidste fase, har vi fokus på dokumentation, så vi kan levere drift og udvikling ansvarligt retur til dig – uden at værdien af vores arbejde går tabt. 

Basico-rekruttering-medarbejder-nichlas-paredes-gitte-hjortskov-larsen
Rekruttering

Rekruttering

Lad os hjælpe med at identificere, evaluere og ansætte de bedst kvalificerede kandidater til nøglepositioner i din virksomhed. Allierer du dig med os, får du rådgivning om og rekruttering til executive-, management- og specialistpositioner inden for vores ekspertiseområder: Finance, People & Payroll, Legal og Finance IT. 

Vil du vide mere?
Basico-power-BI-faa-finansielle-kompetencer-i-finansafdelingen
Digitalisering

Digitalisering 

Det teknologiske fundament er afgørende for, at supportfunktionerne kan møde forretningens behov, og for at din virksomhed får størst mulig værdi ud af jeres supportfunktioner. 

Vil du vide mere?
Basico-raadgivning-lisbeth-bau-madsen
Rådgivning

Rådgivning

Vi tror på, at et stærkt fundament er et afgørende udgangspunkt for en stærk virksomhed i vækst. Derfor har vi fokus på at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne. 

Vil du vide mere?

Lad os tales ved.

Morten Bille
Morten Bille, Senior Partner
Kontakt os