Basico ERP Konsulent

Hvad er en ERP-konsulent?

En ERP (Enterprise Ressource Planning) konsulent spiller en afgørende rolle for virksomheder, der ønsker rådgivning i valget om ERP-løsninger og konfigurationen dertil. De hjælper derfor med optimeringen af din virksomheds ressourceplanlægning og processer, så det matcher jeres behov.


Det kræver en dyb forståelse af både forretningsprocesser og IT-systemer, hvilket gør en ERP-
konsulent til en vigtig ressource, hvis du ønsker at effektivisere operationer og forbedre bundlinjen.

Få hjælp fra en ERP-konsulent

Hos Basico står vores ERP-rådgivere klar til at hjælpe dig med at drive dit ERP-projekt fremad og skabe en solid struktur. Vi tilbyder alt fra udvikling af et ERP-framework til projektledelse af hele projektet. Mulighederne er mange, og vi sikrer, at du får en løsning, der er skræddersyet til din virksomheds unikke behov.

 

Når vi hjælper dig med at digitalisere og automatisere din finansfunktion, fokuserer vi på at skræddersy løsningen med de rette applikationer og værktøjer, der passer præcist til dine behov. Vi sikrer, at løsningen ikke blot håndterer data og processer, men også støtter de mennesker, der arbejder hårdt bag kulisserne.

 

Du kan læse meget mere her om vores ERP-rådgivning, og ellers er du velkommen til at række ud til os for en uforpligtende snak.

ERP | rådgivning og implementering

ERP | rådgivning og implementering

Drøm stort, når du opgraderer eller implementerer et ERP-system. For det er en bekostelig affære, men samtidig en oplagt mulighed for at få transformeret forretningen.
ERP-rådgivning
Basico - Hop Ud Af Excel Tyranniet
Blog
Dit ERP-system kan ikke stå alene!
En væsentlig del af den økonomiske styring i virksomheden er den løbende rapportering af finansiel og operationel performance. Den kræver data til tiden, og at tallene er korrekte og komplette. For at lykkes med opgaverne skal det teknologiske fundament, som understøtter Finance, fungere optimalt.
Vil du vide mere?
Syv Spoergsmaal ERP Content
Blog
Syv spørgsmål til din kommende ERP-leverandør
I skal have et nyt ERP-system og du har måske allerede besluttet, hvilket system det skal være. Men hvem er den rigtige til at levere jeres nye ERP-system? For at kunne afklare det får du her syv spørgsmål, du kan stille din (måske) kommende ERP-leverandør.
Læs de gode spørgsmål her
Godt Klaedt Paa Til Erp Implementering Fire Erfaringer Der Hjaelper Dig Til Succes Basico
Blog
Fire gode råd med ERP-implementering: Bliv klædt på til succes
Det er en kompleks og kostbar opgave at implementere ERP, og fejlslagne projekter kan have store negative følger for virksomheden. Men du kan øge muligheden for succes ved at dokumentere og få forankret forretningsprocesserne i virksomheden, inden projektet tager fart.
Få fire gode råd med på vejen

Hvad laver en ERP-konsulent?

En ERP-konsulents hovedopgave er at implementere, konfigurere og vedligeholde ERP-systemer for at sikre, at de fungerer optimalt og understøtter jeres forretningsmål effektivt. Det involverer ofte en tilpasning af softwaren til jeres virksomheds behov med løbende opdateringer og support. På den måde kan I sikre, at I får mest ud af jeres investeringer i ERP-systemer.

Lønnen til en konsulent kan variere afhængig af flere faktorer såsom erfaring, branche og geografisk placering. En erfaren ERP-konsulent kan forvente en løn, der reflekterer den rolle, de har i at drive en virksomheds teknologiske og procesmæssige innovationer.

Har alle virksomheder brug for at ansætte en ERP-konsulent?

Det enkle svar er ja og nej. Arbejder du i en mindre virksomhed, kan du have gavn af ERP, hvis din virksomhed har specifikke behov. Er der tale om en nystartet iværksættervirksomhed med få ansatte, så vil behovet nok ikke være det største.

Behovet kan dog opstå over tid, og der findes mindre ERP-løsninger, som henvender sig til små virksomheder, der kun har brug for et system til bogføring.

For mellemstore og store virksomheder er det relevant at undersøge, hvilket ERP-system der bedst passer til den enkelte virksomhed. Der er i dag udviklet mange ERP-systemer til forskellige typer virksomheder. Det kan være udfordrende at skifte ERP-system, så mange finder stor værdi i at have en erfaren ERP-konsulent ved deres side, der kan sikre en smidig overgang. 

Fundamentet for et vellykket ERP-projekt!

Fundamentet for et vellykket ERP-projekt!

De dygtigste projektledere og det bedste system er til ingen nytte, hvis din virksomheds data, processer og integrationer ikke er på plads. Derfor sætter vi i vores mailserie fokus på begge grundsten i dit ERP-projekt: projektorganisationen og det fundament, som skal spille dit ERP-system godt.
Vil du vide mere?

Vil du vide mere?

Kontakt os