Basico-payroll-services-henrik-kjaergaard

Payroll Services

Løn er en af de allermest grundlæggende funktioner i enhver virksomhed, der har medarbejdere. Alligevel er det et område, hvor mange kæmper med at opnå den kvalitet, de ønsker. Basico udbyder en bred vifte af payroll services. Vi hjælper med at organisere lønfunktionen og med at sikre effektivitet og høj kvalitet. Derudover kan vi stille interimsressourcer til rådighed, hvis du har et midlertidigt behov. 

Lønfunktionen - Vi hjælper med at udvikle, optimere og aflaste

Lønfunktionen er en hemmelig øm tå i mange danske virksomheder. Hemmelig, fordi det typisk ikke er noget, man har lyst til at tale alt for højt om, hvis det er et område, der volder problemer. Og det er det i rigtig mange store danske virksomheder – altså et område, der volder problemer.  

Det betyder også, at du langt fra er alene, hvis du kæmper med at opnå den effektivitet og kvalitet, du ønsker. Der mangler dygtige lønfolk og struktureret kompetenceudvikling – og overvejer du at outsource løn, oplever du måske, at det er vanskeligt at definere og prioritere din virksomheds behov og at finde frem til den rigtige leverandør for jer.  

Dét har vi sat os for at gøre noget ved, og netop derfor udbyder vi payroll services i Basico.  

Vores værdier faglighed, ansvarlighed og engagement gennemsyrer vores tilgang til payroll, og vi tilbyder en bred vifte af payroll services. Hvis du har et akut behov for aflastning, er vi klar til at stille med en erfaren og fagligt velfunderet interimsløsning. Derudover kan vi hjælpe med udvikling og optimering af din lønfunktion. Hvad enten den er in-house, outsourcet eller et sted midt imellem. 

Vi kan bl.a. hjælpe med at skabe overblik over end-to-end-processen, at definere rolle- og ansvarsfordeling i lønprocessen, digitalisering og kompetenceudvikling.

Overvejer du at outsource din lønfunktion?

Hvis du går med overvejelser om outsourcing, kan vi hjælpe med, at du får inddraget alle relevante parametre i dine overvejelser, inden du træffer beslutningen om outsourcing. 

Vi sørger for, at du får skruet en solid business case sammen, og hvis du når frem til, at outsourcing er den rigtige løsning for din virksomhed, kan vi hjælpe med at skabe klarhed om, hvad I vil outsource, og hvad der stadig skal ligge i virksomheden.  

Vi har et dybt kendskab til alle relevante leverandører på lønområdet, og vi kan både hjælpe jer med at finde lige præcis den leverandør, der passer bedst til jer, og med at skabe et godt udgangspunkt for samarbejdet. 

Derudover kan vi bistå med hele implementeringen – med at få processerne tilrettet, få dataflows og systemintegrationer til at køre og med kompetenceudvikling af medarbejderne.  

Det kan også være, at du er en af dem, der har outsourcet din lønfunktion, men som oplever, at det ikke er blevet helt, som du havde ønsket? I så fald kan vi hjælpe med at analysere, hvorfor I ikke har opnået det ’outcome’, der stod på ønskelisten – og med at lægge en plan for, hvordan I opnår det.  

Er der plads til forbedring i din in-house lønfunktion? 

Hvis du har løn in-house, kan vi hjælpe med at skabe overblik over hele end-to-end-processen og med at få defineret snitfladerne og ansvarsfordelingen. Derudover kan vi hjælpe med at teste og analysere hele anvendelsen af jeres system på tværs af løn, timeregistrering og vagtplanlægning. Denne analyse er vores afsæt til at finde ud af, hvordan tingene kan forbedres eller fejlrettes. 

Vi kan med andre ord hjælpe med at organisere lønfunktionen og med at sikre effektivitet og høj kvalitet. 

Event Boglancering
Payroll Insights

Løn. Lidt. Lettere.

Her finder du et univers af ægte lønnørderi – til lønfolk skabt af lønfolk. Du får adgang til alle faglige udgivelser og sikrer dig, at artikler og events lander direkte i din indbakke, så du altid er opdateret på HR- og lønområdet.

Tilmeld dig her!
Basico-people-payroll
People & Payroll Services

People & Payroll Services

I People & Payroll Services tilbyder vi en bred palet af ydelser inden for human resource management. Vi samarbejder med dig om at skabe forretningsmæssig værdi gennem dine medarbejdere.

Se hvad vi kan hjælpe med
Din Guide Til Lønprocessen Basico 02
Din guide til lønprocessen

Din bog om lønprocessen

Her kan du købe bogen ’Din guide til lønprocessen’, skrevet af Henrik Schøtt Kjærgaard, partner i vores CFO Services-team. En bog, som er dedikeret til dig, der hver dag arbejder for en kvalitetsfyldt og effektiv lønproces.

Vil du sikre dit et eksemplar?

Vil du vide mere?

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Henrik Schøtt Kjærgaard
Henrik Schøtt Kjærgaard, Partner
Kontakt os, og hør mere om Payroll