Rådgivning

Basico-raadgivning-lisbeth-bau-madsen

Rådgivning

Vi tror på, at et stærkt fundament er et afgørende udgangspunkt for en stærk virksomhed i vækst. Derfor har vi fokus på at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne. 

Rådgivning med udgangspunkt i din virksomheds behov

Vi sørger for, at dine udfordringer bliver mødt med forslag til løsninger, der giver synlige og brugbare resultater. Vi kalder det ’Beyond Business Support’, fordi vi forstår hele forretningen og skaber løsninger, der skaber værdi på tværs af virksomheden.  

Vi hjælper bl.a. med rådgivning ift. økonomistyring, økonomifunktionens IT-løsninger, de juridiske processer, CFO Road Map, ERP-projekter, strategier og meget andet. Uanset forretningsområdet giver vores konsulenter dig den rådgivning, der skaber værdi og succes for dig og din virksomhed. 

Lad os tage en snak om din virksomheds aktuelle behov.

Kontakt os

Specialiseret rådgivning til supportfunktionerne

Kernen i Basico er vores dygtige konsulenter, der har mange års erfaring fra erhvervslivet i Danmark og udlandet. Vi har specialiseret os i at yde værdiskabende rådgivning til supportfunktionerne, da netop supportfunktionerne understøtter vejen til udvikling og succes for din virksomhed. 

Derfor arbejder vi på tværs af vores forretningsområder på den samme mission: at gøre supportfunktionerne til en succes. 

Løsninger, der spiller både i PowerPoint og i hverdagen 

Som konsulenter har vi set et væld af strategier og løsningsforslag, der aldrig kommer videre end PowerPoint-præsentationen. Når vi indgår et samarbejde med dig og din virksomhed, er det derfor vigtigt for os, at vi forstår din virksomheds unikke situation og behov. For vi ved, at dét er den bedste måde at hjælpe dig med din konkrete udfordring – så løsningen både spiller i PowerPoint og i hverdagen for de medarbejdere, der anvender den. 

Og du får værdiskabende rådgivning og løsninger, der ikke kun ser gode ud på papiret, men som kommer til at leve på tværs af forretningen.

Dialog og samarbejde

Dialog og samarbejde er udgangspunktet for den måde, vores konsulenter arbejder på. Og det er vigtigt for os at være nærværende – både bogstaveligt talt og i overført betydning. Ved at være fysisk til stede lærer vi din organisation at kende i dybden, og ved at være nærværende over for dig og dine kolleger sikrer vi os, at vi får stillet de rigtige spørgsmål og får hjulpet med det rigtige.  

Vi lover at levere ’Beyond Business Support’, og det løfte har vi tænkt os at indfri. Det betyder, at rådgivning er en del af pakken – hvad enten du specifikt rækker ud til os for rådgivning eller kontakter os for at få hjælp med et projekt eller en interimsløsning. Vi har sat os for at skabe værdi for din virksomhed, og derfor lover vi dig, at vi altid deler vores observationer og anbefalinger med dig, uanset hvilken type af opgave vi hjælper dig med. 

Styrk din forretning med stærke insights

Styrk din forretning med stærke insights

Få et fagligt indspark med substans direkte i indbakken.

Tilmeld dig vores nyhedsmail, Insights by Basico. Så modtager du også vores faglige magasin Content.

 

Insights by Basico
Basico-interim-services-konsulent-assistance
Interim services

Interim Services

Har du et akut behov og mangler en interimkonsulent til at løse en opgave? I Basico leverer vi interimsassistance, der hjælper din virksomhed med at nå jeres ønskede mål, når du har brug for en midlertidig ressource.

Vil du vide mere?
Basico-rekruttering-medarbejder-nichlas-paredes-gitte-hjortskov-larsen
Rekruttering

Rekruttering

Lad os hjælpe med at identificere, evaluere og ansætte de bedst kvalificerede kandidater til nøglepositioner i din virksomhed. Allierer du dig med os, får du rådgivning om og rekruttering til executive-, management- og specialistpositioner inden for vores ekspertiseområder: Finance, People & Payroll, Legal og Finance IT. 

Vil du vide mere?
Basico-power-BI-faa-finansielle-kompetencer-i-finansafdelingen
Digitalisering

Digitalisering 

Det teknologiske fundament er afgørende for, at supportfunktionerne kan møde forretningens behov, og for at din virksomhed får størst mulig værdi ud af jeres supportfunktioner. 

Vil du vide mere?

Lad os tales ved.

Vi sidder klar ved telefonen.
Kontakt os