Basico-facility-management-flytteprojekt-erhvervsflytning

Erhvervsflytning – kunsten at flytte en virksomhed 

Har du styr på lejemålet, projektplanen, kontorerne, transporten, nedpakningen, papirarbejdet og kommunikationen i forbindelse med din kommende firmaflytning? Flytteprojekter er komplekse og krævende og omfatter omhyggelig planlægning og koordinering. Derfor står vi til rådighed med strategisk rådgivning, hvor vi kan hjælpe dig igennem din næste flytning. 

Flytteprocessen - Er din virksomhed klar? 

Mange er i disse dage i fuld gang med at hyre flyttefirmaer og indgå kontrakter om serviceydelser. Men et vellykket flytteprojekt kræver en god portion planlægning og koordinering af en række opgaver og aktiviteter: Du skal både jonglere et samarbejde med en masse stakeholders, udvikle projektplaner, analysere behovet for nye lokationer, gennemgå tilbud og udbud og sikre, at alle involverede parter er klædt godt på til flytningen. 

Kompleksiteten i et flytteprojekt varierer, men ofte hænder det, at en flytning trækker på uforholdsmæssigt mange ressourcer i din organisation. 

Det kan virke som et umuligt bjerg at bestige. 

Bygninger udgør nemlig ofte den tungeste post i driftsøkonomien. 

Heldigvis har vi stor erfaring med at styre både små og store flytteprojekter, hvor vores rolle kan skaleres op og ned alt afhængig af jeres kompetencer og behov. 

I Basico deler vi erhvervsflytning op i følgende faser:

  • Behovsanalyse og opsøgning af nye lejemål
  • Forhandling af udtræden af nuværende lejeforpligtelser
  • Flytningsplanlægning
  • Selve flytningen og opsætningen af fremtidige tjenester
  • Opfølgning og implementering

Kan jeg hjælpe?

Lisbeth Bau Madsen
Lisbeth Bau-Madsen, Senior Partner

Basico er din partner i flytteprojektet

Flytteprojekter kan gennemføres med fleksible projektressourcer og derved sikre en succesfuld implementering og gevinstrealisering. 

Vi er specialiserede i at håndtere erhvervsflytninger og vores rolle kan skaleres op og ned, alt efter hvilke kompetencer der i forvejen er i virksomheden, og hvor mange ressourcer virksomheden kan stille til rådighed.  

Facility Management Consulting kan dermed være en rigtig god ressource for dig, hvis du ønsker støtte til din håndtering af en flytning, da vi sikrer, at din proces forløber glat og effektivt.

Vil du flytte fokus fra flytningen til dine kerneopgaver?

Hjemmearbejde, inflation og høje energipriser betyder, at virksomhedernes fysiske rammer er i fokus som aldrig før. 

Og mange vælger at flytte til lokaler, der passer bedre til virksomhedens aktuelle behov. 

 

Men en ombygning eller flytning kan være en ordentlig mundfuld. Så vil du flytte fokus fra projektet til dine kerneopgaver? 

 

Ræk ud til os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at skabe overskuelighed fra start til slut i dit ombygnings- eller flytteprojekt.

Basico-tjeklisten-til-flytteprojekt
Blog
Tjeklisten til alle faser i dit flytteprojekt
Et flytteprojekt er altid en stor mundfuld. En ting er at flytte fysisk, men hvad gør du med al planlægningen, papirarbejdet og kommunikationen om processen? Formålet med artiklen her er at hjælpe dig med at gøre din flytning, dit bygge- eller indretningsprojekt overskueligt fra start til slut.
Få tjeklisten!
Basico-Se Dit Ombygnings Eller Flytteprojekt Som Et Forandringsprojekt
Blog
Se dit ombygnings- eller flytteprojekt som et forandringsprojekt
ESG, hybride arbejdspladser, energikrise, CO2-regnskab, employee experience. Det lyder måske som en masse tilfældige buzzwords, men det er bestemt ikke tilfældet. Vi prøver derimod at spore dig ind på, at der er mange grunde til at genoverveje din virksomheds fysiske rammer.
Er din flytning et forandringsprojekt?
Seating Plan Tool
Blog
Sådan får du overblik over din siddeplan
Mangler du overblik over din siddeplan? Så er Basicos Seating Plan Tool muligvis dét værktøj, du mangler. Værktøjet giver dig nemlig mulighed for at søge og filtrere på, hvor folk sidder både individuelt og i de forskellige afdelingers siddepladszoner. Og det hjælper dig med at få overblik, hvis I skal ændre på pladserne.
Få overblik med vores værktøj

Lad os tales ved!


Vi sidder klar ved telefonen
+45 702 703 71
Kontakt os