Basico Giv Dine Medarbejdere Et AI Boost

Giv dine medarbejdere et

AI Boost

På vores AI Boost får du viden om den nye Generativ AI-teknologi, og hvordan I kommer i gang med at bruge den i supportfunktionerne og beyond. På en enkelt dag får du både grundlæggende tryghed i brugen og information om best practice-anvendelse – lige til at tage med tilbage i din arbejdskontekst.

Tilmeld dig her

Deltag den 15. maj, når vi afholder AI Boost på Basico-kontoret 

Den her løsning er for dig, der gerne vil have en grundig indføring i AI. Her får du mulighed for at være i selskab med bl.a. vores AI Lead Lasse Rindom og 10 andre fagspecialister fra forskellige områder og virksomheder.

På én dag får du … 

  • En grundforståelse af, hvad Generativ AI kan bruges til  
  • Hænderne i konkrete prompt-øvelser  
  • Indsigt i, hvad du skal være opmærksom på i forhold til brugen  
  • Grundlæggende evner til at identificere implementeringsmuligheder, der kan hjælpe i dagligdagen.  

Desuden får alle deltagere et bevis for de faglige færdigheder, de oparbejder på kurset. 

Dagen afsluttes med netværk og en diskussion om anvendelsesmulighederne i de forskellige fagområder og virksomheder, deltagerne repræsenterer.  

Har du spørgsmål?

Kontakt mig, hvis du vil vide mere.

Lasse Rindom 1X1 100Dpi
Lasse Rindom, Senior Manager - AI Lead

Pris og praktisk

Næste AI Boost, der afholdes onsdag den 15. maj kl. 9.00-15.00, koster inkl. frokost 4.950,- kr. ekskl. moms pr. deltager. Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i 11. time, kan du altid sende en kollega.   

Vi holder kurset småt og har kun plads til ti deltagere. Så vent ikke for længe med at tilmelde dig. 

Reservér din plads her

Hvem er Lasse Rindom?

Hvem er Lasse Rindom?

Lasse Rindom er AI Lead i Basico og er en ægte nørd, der er vild med at udforske AI som fagområde. Han er, hvis han selv skal sige det, en filosofisk og halv-flamboyant rådgiver med ekspertise i at hjælpe virksomheder med at håndtere forandringer i vekselvirkningen mellem IT og business. Særligt teknologiske forandringer, hvis udvikling er kontinuerlig og ikke har et slutpunkt i en implementeringsfase – ligesom AI. 

 

Lasse har desuden sin egen faglige oase i form af sin podcast ”The Only Constant”, hvor han sammen med en række ledende eksperter fortaber sig i samtaler om AI, teknologi og business. 

Kontakt Lasse for at høre mere!

Ses vi onsdag d. 15 maj?

Reservér din plads her