Basico-events-optimer-lukkeprocessen-adra-trintech-event

Optimer lukkeprocessen!

Kom til fyraftensmøde, og bliv klogere på, hvordan du udnytter digitaliseringens muligheder på kerneprocesserne i din finansfunktion.

Reserver din stol her!

Effektiv drift af Finance er en nødvendighed. Det ved du.

Forretningen ønsker sparring og involvering, og der er en forventning om, at du som CFO sørger for, at der hele tiden bliver skabt mere værdi i Finance.

Så du kan formentlig nikke genkendende til et øget fokus på 'business controlling' og 'finance business partnering' i din forretning.

Men nye initiativer betyder ikke nødvendigvis, at Finance får tildelt flere ressourcer.

Tværtimod.

Forventningen er, at Finance skal levere mere værdi for færre penge. Og for at lykkes med dén opgave er du nødt til at få frigjort tid og tankekraft.

For at hjælpe dig med lige præcis dét har vi udviklet CFO Toolbox. Der, som navnet indikerer, er en skræddersyet værktøjskasse indeholdende Adra by Trintech-suiten, som kan hjælpe dig med at effektivisere og digitalisere kontoafstemningerne i Finance. For ikke at nævne strømline og effektivisere processerne i Finance såvel som andre afdelinger. 

Stærkt! Lad mig høre mere

Perfekt! Vi vil nemlig gerne invitere til fyraftensmøde, hvor vi fortæller om værktøjerne og giver værdifuld sparring på, hvordan du kommer godt i gang med implementeringen af CFO Toolbox – herunder hvilke muligheder og faldgruber du skal være opmærksom på.

På fyraftensmødet får du konkret sparring til at effektivisere arbejdsprocesser. Og foruden at gennemgå de mange fortrinligheder ved at digitalisere din lukkeproces vil vi også lave en grundig demonstration af de to primære funktioner ved Adra by Trintech-suiten: Balancer og Task Manager, der kan hjælpe dig med at udføre opgaver i Finance såsom at:

  • Foretage afstemninger og periodeafslutninger
  • Risikostyre og rapportere
  • Sikre, at alle regelmæssige opgaver udføres rettidigt og i den ønskede kvalitet
  • Udarbejde dokumentation af udførte kontroller
  • Sikre overholdelse af de strengeste internationale regnskabsstandarder, inklusiv SOX.

Lidt om praktikken

Vores fyraftensmøder bliver afholdt fysisk på vores kontor i Hellerup den 16. maj kl. 15.00-16.30.

Vi glæder os til at se dig. Vel mødt!

Tilmeld dig her!

Ved at bruge Adra Task Manager har vi oplevet øget gennemsigtighed, værdiskabelse og sikkerhed i vores processer. De ansvarlige kan følge med i, at opgaverne udføres korrekt, og har overblik, sådan at mængden af tilbageløb af opgaver og fejl er blevet reduceret. På den måde stoler vi meget mere på vores processer nu end tidligere.

- Anders Qvortrup Christensen, Corp. Chief Accountant hos Welltec

Sæt kryds i kalenderen!


Hvis du vil være klogere på, hvordan du udnytter digitaliseringens muligheder til at frigive tid og tankekraft i din finansfunktion.

Say no more. Jeg skal med!